Last update:

06 avg 2023  

 

HOME

 

 

SRPSKE LIGE:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

  

 

FK SINĐELIĆ
Beograd
 
OSNOVAN : 1937.
TROFEJI : -
NAVIJAČI : Orlovi
BOJA OPREME : crvena
Zvanični sajt : fksinđelićbg
Grad info : Beograd

 

IME : Stadion FK Sinđelić
 
ADRESA : Vojislava Ilića 86
11000 Beograd
TELEFONI : klub +381 11 2833 635
KAPACITET : 3000 (1000 stolice)
IZGRADJEN : -

 

ULAZ

Stadion FK Sinđelić nalazi se na teritoriji opštine Voždovac. U neposrednoj blizini nalazi se Centralni Zatvor, a malo dalje i stadion FK Obilić. Ima tri tribine, od kojih je realno samo istočna za upotrebu. Na njoj je postavljeno 1000 stolica u crveno beloj boji kluba. Ulaz na stadion je sa istočne strane. Ispred istočne tribine nalaze se caffe Orlovi (nadimak kluba) i službene prostorije sa svlačionicama. Neposredno iza istočne tribine nalazi se spomenik Vojvodi Stevanu Sinđeliću, po kome je klub i dobio ime.

 

ISTOK

JUG

Južna tribina poseduje par betonskih redova bez stolica. Iza nje se nalaze pomoćni teren skraćeniih dimenzija i balon za  mali fudbal.

 

ZAPAD

Klupe za rezervne igrače i službena lica nalaze se ispod zapadne tribine, koja poseduje par redova od betona, bez postavljenih stolica. Na njoj je posebno mesto za snimatelje. Velika zgrada iza zapadne tribine je čuveni Centralni Zatvor.

SEVER

Severna strana je jedina bez tribine. U neposrednoj blizini nalazi se restoran "Sinđelić", a kojih par stotina metara dalje i stadion FK Obilić.

KAKO STIĆI

Do stadiona se stiže trolebusima 19, 21, 22, 29 iz centra grada, a bus 46 od bus stanice (stanica Škola Vojislav Ilić).